Toimitus- ja kuljetusehdot

Lataa tästä Yleiset toimitus- ja kuljetusehdot

- Kylpytynnyrit sekä isommissa erissä toimitettavat tavarat toimitamme pääasiassa sovitusti kuljetusyhtiön toimesta (esim. Kaukokiito, Kiitolinja)

- Kuljettajat pääasiassa soittavat ennen jakelua tarkemman toimitusajan. Mikäli ette pysty tavaraa vastaanottamaan kohtuullisessa ajassa, katsotaan kuitenkin tavara toimitetuksi ja laskutus voidaan suorittaa.

- Pienimmissä tavaroissa käytämme Itellaa sekä Matkahuoltoa.

- Myös itse noutaen on mahdollista hakea tilaamansa tavaran. Huomioikaa, että välttämättä kaikkia tuotteita ei ole varastossamme toimipisteessämme, vaan noudosta sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

- Kaikista kuljetuksista/toimituksista/noudoista sovitaan tavaran myyntitilanteessa ja ellei jotain erikseen sovita, käytämme hyväksi sekä luotettavaksi havaittua ja mahdollisimman asiakkaalle edullisinta toimitustapaa.

- Pidämme oikeuden veloittaa rahti- tai kuljetuskustannukset täydestä arvostaan, mikäli kyseisiä hintoja ole erikseen tarjouksessamme mainittu.

- Tarkastakaa tavara heti mahdollisten kuljetusvaurioiden takia, ja reklamoikaa siitä heti tavaran toimittajalle, kuljettajalle tai esim. matkahuollon virkailijalle. Myös rahtikirjaan pitää merkitä vaurio.

Mikäli kuljetusvaurio on syntynyt, ottakaa myös yhteyttä myyntiimme, jolloin katsotaan mikä on paras menettelytapa, jotta pääsette mahdollisimman pian taas nauttimaan virheettömästä tuotteestanne.