Suodattimet

Veden suodattimella poistat kylpyvedestä pölyn, lehdet tai muut liat ja epäpuhtaudet. Suodatin toimii aina kemikaalien kanssa yhteistyössä, sillä suodatin ei yksistään poista bakteereista vedestä.

KATSO ENSIN ESITTELYVIDEO VESIHYGIENIASTA tästä...

Yleistä veden suodattimista:
Suodatin pidentää vedenvaihtoväliä ja pitää veden miellyttävän kirkkaana yhdessä kemikaalien käytön kanssa. Valikoimissamme on kuitusuodatin jossa suodattimena toimii:

Kangas / paperirakenteinen suodatuspatruuna, jonka läpi vesi johdetaan pumpulla.

Kuitusuodattimen patruunat tulee pestä yleensä vähintään kerran kuukaudessa ja vaihtaa uuteen ainakin kerran vuodessa. Tosin niiden kestoa voi venyttää hankkimalla kerralla useampi patruuna ja kierrättämällä niitä, jolloin pesun jälkeen patruuna jätetään kuivumaan.

Suodatin soveltuu käytettäväksi kaikissa markkinoilla olevissa uima-altaissa ja kylpytynnyreissä. Huomaa kuitenkin suositukset altaan kokoon liittyen, suodattimen tulisi kierrättää altaan vesi kokonaan neljässä tunnissa. Eli esim. 3 kuutiota tunnissa kierrättävä suodatin soveltuu korkeintaan 12 kuution altaaseen jne.
Toinen huomioitava asia on suodattimen liittäminen altaaseen, Eli varmista, että hankit myös letku/läpivientisarjan.

Massasuodatinpaketti Hydro FSU läpivientisetillä

 • Tehokas suodatin kylpytynnyreihin.
 • Suodatushiekalle tai suodatinkuidulle
 • Jalusta, pumppu, ohjausventtiili ja suodatussäiliö,
 • Mukana myös 160 g suodatinkuitua.
 • Läpivientisetti Kirami kylpytynnyriin sisältyy!
 • Hinta 329,-

Ilman läpivientisettiä 259,- (sisältää suodatinkuidun)


Kevytsuodatin altaan reunalle SI2000

 • Kelluva suodatin altaan reunalle
 • Lamellisuodatinpatruuna
 • Helppo siirtää pois
 • kierrättää 2000 litraa tunnissa
 • Hinta 199,-

Tubtainer ylläpitoyksikkö TT1

Helppokäyttöinen kylpytynnyrin ylläpitolämmitin 3 kW ja suodatinyksikkö. Järjestelmä koostuu sähkölämmittimestä, kiertovesipumpusta, suodattimesta ja käyttöpaneelista. Ylläpitoyksikön idea on, että paljun käyttölämpötilaa voi ylläpitää helposti ja edullisesti. Ylläpitolämpö kuluttaa muutamia kymmeniä senttejä per päivä, riippuen ulkolämpötilasta. Paljun vesi pysyy uimakelpoisena jopa viikkoja integroidun, automaattisen suodattimen avulla, kun altaassa lisäksi käytetään tarvittavia puhdistusaineita. Suodattimena on vaihdettava ja pestävä kuitupatruuna, joka on helppo vaihtaa. Haluttu lämpötila valitaan käyttöpaneelista ja termostaatti ohjaa lämmitystä asetuksen mukaan.

Suodatin toimii aina kun pumppu käy, eli aina lämmittäessä, mutta lisäksi myös ajastettuna päivittäin, vaikka lämmitystä ei tarvittaisikaan.

Laite vaati 16A-sähköliitännän ja se suositellaan tehtävän sähköalan ammattilaisen toimesta. Tuote on roiskesuojattu, ja se tulee sijoittaa terassin tai rapun alle tai erilliseen laatikkoon. Sähkölämmittimen teho on 3 kW.

HINTA 1 390,-