UUTUUS! Tubtainer ylläpitoyksikkö

Helppokäyttöinen kylpytynnyrin ylläpitolämmitin(2 kw) ja suodatinyksikkö. Järjestelmä koostuu sähkölämmittimestä, kiertovesipumpusta, suodattimesta ja käyttöpaneelista.

Ylläpitoyksikön idea on, että paljun käyttölämpötilaa voi ylläpitää helposti ja edullisesti. Ylläpitolämpö kuluttaa muutamia kymmeniä senttejä per päivä, riippuen ulkolämpötilasta. Paljun vesi pysyy uimakelpoisena jopa viikkoja integroidun, automaattisen suodattimen avulla, kun altaassa lisäksi käytetään tarvittavia puhdistusaineita. Suodattimena on vaihdettava ja pestävä kuitupatruuna, joka on helppo vaihtaa. Haluttu lämpötila valitaan käyttöpaneelista ja termostaatti ohjaa lämmitystä asetuksen mukaan.

Suodatin toimii aina kun pumppu käy, eli aina lämmittäessä, mutta lisäksi myös ajastettuna päivittäin, vaikka lämmitystä ei tarvittaisikaan.

Tubtainer-lämmitintä voi käyttää perinteisen puulämmitteisen kamiinan ohella tai paljun voi lämmittää pelkästään sähköllä. Sähkölämmitin on hyvä vaihtoehto kun puilla lämmittäminen ei ole mahdollista.

Tubtainer TT2 ylläpitoyksikön 2 kW hinta 849,-